De kubbagenda

Gesorteerd op datum...schrijf je snel in!

Kubbtoernooike 2018

Na een wederom zeer geslaagd kubbtoernooi in 2017 op het mooie terrein van charme camping Hartje Groen, zijn de voorbereidingen voor het toernooi van 2018 weer begonnen. Dit jaar zal het Kubbtoernooike plaatsvinden op ZATERDAG 30 JUNI 2018. De locatie is wederom charme camping Hartje Groen in Schaijk.

Vorig jaar hebben een behoorlijk aantal kubbdeelnemers gebruik gemaakt van het speciale kubbarrangement, met o.a. overnachting op de camping, een goed verzorgd ontbijt en uiteraard een grote dosis gezelligheid. Daarmee zijn deze deelnemers rustig aan de toernooi dag kunnen beginnen en heeft de avond vooraf een hoge dosis voorpret gekend. 

De camping omvat 13 hectare met ongeveer 150 toeristische plaatsen van elk minimaal 60 m2. Het is een prachtige locatie midden in de natuur. Vanuit de camping wandel of fiets je zó de Maashorst in, het uitgestrekte grootste natuurgebied van Brabant.

Agenda-onderdeel: Toernooien, Kubbtoernooike

Inschrijven niet meer mogelijk
Event:
Kubbtoernooike 2018
Datum:
30 juni 2018, 11:00 - 17:00
Kosten:
Contributie Troje dekt de teaminschrijving
Teams:
max. 40 teams, teams van 3 spelers
Meer info:
Website Kubbtoernooike
Website locatie
Locatie:
Charme Camping Hartje Groen
Charme Camping Hartje Groen
Udensedreef 14
5374 RK Schaijk
Check de Googlekaart


De locatie ligt 110km buiten Vlaardingen.

Charme Camping Hartje Groen Charme Camping Hartje Groen